Go Back   Savage 2: A Tortured Soul Forum > Help and Technical Support

Notices

Help and Technical Support Get answers to your account and technical questions here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-14-2012, 07:27 PM   #1
belendor

 
Join Date: Apr 2012
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problem during installation

Hi,

I downloaded the program installation of Savage 2.
Started the installation ... Till the end where it need to install the program "Microsoft .net" something like that.
I clicked on "Ok", I accept the term fot he contract blablabla ... and then a message "can't install it".

I have windows vista. Tryied 3 times to re-install but now I give up ...

Someone can help me ?
belendor is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2012, 07:32 PM   #2
belendor

 
Join Date: Apr 2012
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

PS : I've been in the topic "technical help" : http://forums.savage2.com/showthread.php?t=26762

But link about microsoft.net is not working ... internet adress problem.
I will try to make research on web.
belendor is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2012, 08:16 PM   #3
belendor

 
Join Date: Apr 2012
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by belendor View Post
PS : I've been in the topic "technical help" : http://forums.savage2.com/showthread.php?t=26762

But link about microsoft.net is not working ... internet adress problem.
I will try to make research on web.




After research on google :

Ok finally this topic will not be useless.
I found and dowloaded microsoft.net framework 4 and I still have the problem of the install.
You can see it on the screenshot of my desktop in the attach thumbnails.

Someone know how to resolve this insoluble problem ?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	screensot desktop.jpg
Views:	30
Size:	64.3 KB
ID:	1392  
belendor is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2012, 07:18 AM   #4
coolnesss
Area Moderator

coolnesss's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 2,726
Thanks: 192
Thanked 363 Times in 290 Posts
Default

Are you running the installer as admin? Do this by right clicking it and selecting run as administrator.

If that doesn't work download and install .net framework 3.5, it has to be that specific version. Not the newer one.

edit: the link is broken because there's an extra " in it. Here's a working one: http://microsoft.com/downloads/en/de...displaylang=en

I'll inform stony about it so he can fix it.
__________________
<RedOmen> s2 is prolly just making a minecraft clone mmo :P

Last edited by coolnesss; 04-15-2012 at 07:20 AM.
coolnesss is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to coolnesss For This Useful Post:
SonOfAthena (04-15-2012)
Old 04-17-2012, 12:03 PM   #5
GunSword

GunSword's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 463
Thanks: 59
Thanked 394 Times in 329 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by belendor View Post
I found and dowloaded microsoft.net framework 4 and I still have the problem of the install.
coolness is right. You need to install version 3.5 for Savage 2.
__________________
Most-played alts
Science_ | Field_medic | o_0
#gey4ley #imadbro #terribad #idrunkbro #notArt_anymore #jordanismybaby
GunSword is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 01:25 AM.