Go Back   Savage 2: A Tortured Soul Forum > Savage 2 Modding

Notices

Savage 2 Modding Discussion of all things related to making mods of Savage 2

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-29-2012, 04:41 PM   #1
jakisdziad

 
Join Date: Jan 2009
Posts: 28
Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Default [CFG] Currently equipped

How to check currently equipped skill/weapon? I would like to make a script which will switch between two weapons/skills by pressing one key in my CFG...

Cheers!
jakisdziad is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2012, 05:00 PM   #2
Old55

Old55's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,586
Thanks: 14
Thanked 427 Times in 209 Posts
Default

I don't think you need to know which is equipped. You can just use the toggle command if you want to go between two weapons.
__________________
Old55 is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2012, 05:11 PM   #3
jakisdziad

 
Join Date: Jan 2009
Posts: 28
Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I need to know the current weapon because if there is no armory If/Else statement will switch me to a standard range weapon instead of not available item...

Last edited by jakisdziad; 04-29-2012 at 05:34 PM.
jakisdziad is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2012, 05:57 PM   #4
Pidgeoni

Pidgeoni's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,733
Thanks: 185
Thanked 316 Times in 190 Posts
Default

#SelectedItem#

it's always useful to check uitriggerlist and the xml files. That specific trigger is being used by game.xml to highlight the selected skill, for example.
Pidgeoni is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Pidgeoni For This Useful Post:
jakisdziad (04-29-2012)
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 12:58 PM.