Go Back   Savage 2: A Tortured Soul Forum > Savage 2 Modding > Released Projects

Notices

Released Projects Share your finished/beta modifications with the community!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-14-2008, 07:20 PM   #21
Stanz

 
Join Date: Jan 2007
Location: England
Posts: 829
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default

Added download for the loadout. Recently made some changes to it and haven't fully tested it, so let me know how it works.

Some of the changes made:

* Fixed the spawn queue display.
* Added a mini-attribute point display (that hides itself when you can't spend points, not just when you don't have any).
* Changed the SF display to a Soul Count
* Changed a couple of colours
* Rounded the Experience number off

Things left to do:

Add a little button to bring up the full attribute point display and spawn queue. Also, possibly adding an overlay explaining what each attribute type does.

Last edited by Stanz; 04-14-2008 at 07:30 PM.
Stanz is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2008, 07:31 PM   #22
Kimball

Kimball's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 20
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Old school ftw! And now I can finally see the soulcount without spawning. Great job!
Kimball is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2008, 07:48 PM   #23
ArcticPeng

ArcticPeng's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 298
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ok i just tryed the loadout and it looks great but there is a bug with the Persistent Items. It will only let me serlect 1 and then it just keeps that one and if I try to get rid it drops of only to be there when i spawn.
__________________
ArcticPeng is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2008, 08:25 PM   #24
Stanz

 
Join Date: Jan 2007
Location: England
Posts: 829
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default

Should be fixed. Re-download.
Stanz is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2008, 09:11 PM   #25
Wakoo

 
Join Date: Dec 2006
Location: France
Posts: 51
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Excellent Job Stanz, you're really valuable to the community.
Quote:
Originally Posted by Stanz View Post
Remind me the interface change i get on WoW, is it possible that you add a second bar each side to display the life/mana of our target(even if it's not locked) ?
Wakoo is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2008, 09:28 PM   #26
ArcticPeng

ArcticPeng's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 298
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Right I did say in game but I will here again

It works a charm now.

Just 1 thing any chance you could make it auto serlect your last unit ?

Also could you plz plz plz plz plz add them custom hp and mana bars to just the standard UI for now and let us use it ? cos its so cool and would be handy to have

Thanks for the work btw its super cool.

Kiss's
__________________
ArcticPeng is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2008, 01:36 AM   #27
Uninvited

Uninvited's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Oshawa, Ontario
Posts: 682
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

There's a problem with the loadout attribute points disappearing even when I can spend points.
__________________
Consider, friend, as you pass by, as you are now, so once was I.
As I am now, you too shall be. Prepare, therefore, to follow me.

-- Scottish tombstone epitaph
Uninvited is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2008, 01:52 AM   #28
Stanz

 
Join Date: Jan 2007
Location: England
Posts: 829
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Uninvited View Post
There's a problem with the loadout attribute points disappearing even when I can spend points.
I just double checked this, and I can't see why. Are you 100% sure there were points you could spend? As I posted above, it will hide it if you have for example 1 point and you need at least 2 to spend points. Effectively if you can't click a + box, it will disappear. This is intended.
Stanz is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2008, 02:01 AM   #29
Uninvited

Uninvited's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Oshawa, Ontario
Posts: 682
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm 100% certain. I had 7 levels in str, 2 in end and 5 in agil, I clicked one more level in Str, which only costs 2 points, and the popup disappeared. I went to my character sheet to spend the remaining two points which could still be put in any stat (if not str, then at least the other three). This continued, when 1 level in str would cost me three points, I still had 0 levels in Int, and with 1 point remaining, it would disappear.
__________________
Consider, friend, as you pass by, as you are now, so once was I.
As I am now, you too shall be. Prepare, therefore, to follow me.

-- Scottish tombstone epitaph
Uninvited is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2008, 02:15 AM   #30
Stanz

 
Join Date: Jan 2007
Location: England
Posts: 829
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default

I'm at a loss, I'll have to look at it again later. The only other thing that would naturally happen is if the spawn queue kicked in (it doesn't display both at the same time).

EDIT: Wait I know what I did... fixing.
Stanz is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 02:35 AM.