Go Back   Savage 2: A Tortured Soul Forum > Savage 2 Modding > Documentation

Notices

Documentation Post useful tutorials and other informative material.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-25-2008, 12:08 AM   #11
Stanz

 
Join Date: Jan 2007
Location: England
Posts: 829
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default

Updated to version 1.1.

Quote:
* Fixed an issue with certain hotkeys not working correctly.
* Extended file loading and saving to allow an optional path to override the default.
* Added an option to change the Savage 2 installation path manually.
* Fixed an issue with the buttons not updating properly when using the mouse.
* Fixed a bug that prevented dragged and dropped maps from sorting the scripts.
Stanz is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2008, 12:43 AM   #12
PoisoN

PoisoN's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1,541
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

thanks for fixing those thigns they were well needed
__________________


Savage 2 Modding Wiki
http://modding.savage2.s2games.com/index.php

From Connal
Quote:
Still a sneaky bastard! :P
PoisoN is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2008, 10:26 PM   #13
smithan

 
Join Date: Dec 2007
Posts: 46
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Vista problems:

I use Windows Vista Ultimate edition, and yes, at first it sucked ass. But, after I downloaded dozens of updates for my devices. It runs just fine. Windows Vista would suck if you did not spend the time to update everything properly, I would agree. And to solve the problem you are reporting about having to hit okay to run the program. Turn off user control accounts, that is one of the worst things about Vista, and you should not have it on.

(let the insults commence)
smithan is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2008, 01:22 AM   #14
PoisoN

PoisoN's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1,541
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by smithan View Post
I use Windows Vista Ultimate edition, and yes, at first it sucked ass. But, after I downloaded dozens of updates for my devices. It runs just fine. Windows Vista would suck if you did not spend the time to update everything properly, I would agree. And to solve the problem you are reporting about having to hit okay to run the program. Turn off user control accounts, that is one of the worst things about Vista, and you should not have it on.

(let the insults commence)
why use windows vista? just use xp or even better linux
__________________


Savage 2 Modding Wiki
http://modding.savage2.s2games.com/index.php

From Connal
Quote:
Still a sneaky bastard! :P
PoisoN is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2008, 04:48 AM   #15
Stanz

 
Join Date: Jan 2007
Location: England
Posts: 829
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default

Thought I'd bump this and mention for the record that I've used this as a complete replacement for scripting on my StrataTD map and other maps.
Stanz is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2008, 09:15 AM   #16
S2Kyle
S2 Staff Member

 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1,287
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Stickied, everyone should be using this.
S2Kyle is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2008, 09:27 AM   #17
RuCkiS

RuCkiS's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: New Zealand
Posts: 767
Thanks: 1
Thanked 9 Times in 6 Posts
Default

Everyone that can script maybe...
__________________

I love rock paper scissors.
RuCkiS is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2008, 01:26 PM   #18
PoisoN

PoisoN's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1,541
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by RuCkiS View Post
Everyone that can script maybe...
everyone who can script or want to learn because its soo much easier to use this instead of opening a map
__________________


Savage 2 Modding Wiki
http://modding.savage2.s2games.com/index.php

From Connal
Quote:
Still a sneaky bastard! :P
PoisoN is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2008, 08:31 PM   #19
Stanz

 
Join Date: Jan 2007
Location: England
Posts: 829
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default

Updated.

Version 1.2 Changelog:
Quote:
* When first loaded there will now be a default 'untitled' map loaded.
* Fixed a bug that prevented a map loading when no scripts were present.
* Added Import feature - This will import all scripts from another map (may expand on this further in the future)
* Fixed a key binding conflict with undo+redo that would sometimes do them twice.
* Added changed notifier and save dialogs for when a map has been edited from it's saved form.
* Fixed a bug where loading 2 maps consecutively could cause some scripts to get mixed up.
* Added a 'Rename Script' button.
* Added hints to the toolbar buttons.
* Some more general polishing (small bugs + user experience tweaks)
* Lots of internal code re-written.
Stanz is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2008, 05:06 PM   #20
Stanz

 
Join Date: Jan 2007
Location: England
Posts: 829
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default

Version 1.22 Changelog:

Quote:
* Changed the Icon.
* Fixed a potential bug with script names containing certain characters.
* Updated some internal code that handles saving, it is now streamed from memory to the zip, without making a temporary file.
Also, added a new screenshot.

Last edited by Stanz; 06-05-2008 at 05:11 PM.
Stanz is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 10:51 PM.