Go Back   Savage 2: A Tortured Soul Forum > Savage 2 Modding

Notices

Savage 2 Modding Discussion of all things related to making mods of Savage 2

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-15-2013, 04:37 PM   #1
Duist

 
Join Date: May 2011
Posts: 22
Thanks: 4
Thanked 3 Times in 1 Post
Default Crashing

Hello!

Recently i've tried to play the following mod; http://forums.savage2.com/showthread.php?t=27822

The problem is that i keep crashing after game has been going from 15 to 30 minutes. The time of crash is totally random (sometimes it crashes when i kill an unit, sometimes crashes when i summon bearloth, sometimes it's even when im just walking!)

I've tried to boost my fan to maximum RPM, and gpu heat doesn't even exceed 80 (nvidia), cpu stays normal at the moment of the crash.

Also tried to put my settings from VH->Low/disabled, still keeps crashing. I've also saved a crash report, but sadly i can't find it (lol)

Could this be a K2 Engine error, or is it just about the mod? I'm unable to play online, since my modem broke and i'm currently using a 500kb.



Specs;

Nvidia 8800GT
Intel Core duo E6850 @3.00GHZ
2gb Ram
OS; windows XP
Duist is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2013, 06:16 PM   #2
Durwyn

 
Join Date: Jul 2011
Location: Belgium
Posts: 264
Thanks: 47
Thanked 67 Times in 54 Posts
Default

Definetely an error on my end sorry, im reuploading with stable scripts, here is the link:

https://dl.dropbox.com/u/5545718/Sav...ntcitiesv2.s2z

Tell me back if it still crashes
__________________
Operating System: Windows 7 x64
Graphic card : Geforce GT 540M
RAM : 8gb
Savage2MapsAI
Durwyn is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2013, 06:21 PM   #3
meankitty2

meankitty2's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 492
Thanks: 332
Thanked 75 Times in 58 Posts
Default

Its allways the k2 fault..
meankitty2 is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2013, 07:06 PM   #4
Duist

 
Join Date: May 2011
Posts: 22
Thanks: 4
Thanked 3 Times in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by Durwyn View Post
Definetely an error on my end sorry, im reuploading with stable scripts, here is the link:

https://dl.dropbox.com/u/5545718/Sav...ntcitiesv2.s2z

Tell me back if it still crashes
Gonna check this out soon, thanks
Duist is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2013, 08:08 PM   #5
Duist

 
Join Date: May 2011
Posts: 22
Thanks: 4
Thanked 3 Times in 1 Post
Default

Okay, didn't crash or drop in fps at all, ran graphics on high.

But regarding the AI, i found it near-impossible to win without just grabbing behemoth and attempting backdoor; Beast AI just patrolled between main and expansions, with no intention of pushing and attacking.
Duist is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2013, 08:21 PM   #6
Durwyn

 
Join Date: Jul 2011
Location: Belgium
Posts: 264
Thanks: 47
Thanked 67 Times in 54 Posts
Default

Good,

Quote:
But regarding the AI, i found it near-impossible to win without just grabbing behemoth and attempting backdoor; Beast AI just patrolled between main and expansions, with no intention of pushing and attacking.
yes i just noticed that i got a condition wrong, and beast' pets wouldn't move to enemy spots but only to allies. ahhh those PETs :-) lol thanks & fixed anyways!

edit: reuploaded
__________________
Operating System: Windows 7 x64
Graphic card : Geforce GT 540M
RAM : 8gb
Savage2MapsAI
Durwyn is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Durwyn For This Useful Post:
Duist (03-15-2013)
Old 03-15-2013, 09:28 PM   #7
Duist

 
Join Date: May 2011
Posts: 22
Thanks: 4
Thanked 3 Times in 1 Post
Default

Click To Show/Hide Hidden Content



I suppose this isn't intended?

Otherwise the new version worked pretty nice.

Also, i can't devour dead units as Devourer, but i guess thats unfixable since it can only be used on player units.
Duist is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2013, 10:00 PM   #8
Durwyn

 
Join Date: Jul 2011
Location: Belgium
Posts: 264
Thanks: 47
Thanked 67 Times in 54 Posts
Default

No its not ^^' fixed.

I didn't have a look at all the spells yet, but at first glance, i'd say its fixable :-)
__________________
Operating System: Windows 7 x64
Graphic card : Geforce GT 540M
RAM : 8gb
Savage2MapsAI
Durwyn is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2013, 10:02 PM   #9
Duist

 
Join Date: May 2011
Posts: 22
Thanks: 4
Thanked 3 Times in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by Durwyn View Post
No its not ^^' fixed.

I didn't have a look at all the spells yet, but at first glance, i'd say its fixable :-)
Haven't tried shaman/chaplain yet, but i suppose this applies to them too.

Last edited by Duist; 03-15-2013 at 10:05 PM.
Duist is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2013, 10:22 PM   #10
Durwyn

 
Join Date: Jul 2011
Location: Belgium
Posts: 264
Thanks: 47
Thanked 67 Times in 54 Posts
Default

the chaplains/shamans rez & heal are working on pets/bots.

However their attributes are fucked up, so you can rez/heal Sieges & Hellbournes PETs too <_<
__________________
Operating System: Windows 7 x64
Graphic card : Geforce GT 540M
RAM : 8gb
Savage2MapsAI
Durwyn is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 09:38 PM.