Go Back   Savage 2: A Tortured Soul Forum > Help and Technical Support

Notices

Help and Technical Support Get answers to your account and technical questions here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-11-2013, 06:02 PM   #11
Thoross

Thoross's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

serioouuuus,savage is deaaaaaaaaaaaad?!!!
Thoross is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2013, 06:04 PM   #12
meankitty2

meankitty2's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 492
Thanks: 332
Thanked 75 Times in 58 Posts
Default

Not dead, dying, and its not something that happened because of someone, it happened because the machine, and the k2engine is just bad, and the masterserver\whatever crashed, and now we just have to wait.
meankitty2 is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2013, 06:38 PM   #13
spdrosin

spdrosin's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Greece
Posts: 52
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by Serendipity View Post
I suppose you don't mean dead for good.
__________________
CPU:Intel Core2Duo E6700 > Cooler:Thermaltake Mini Typhoon Value Pack
Mobo:Asus Commando
RAM:Corsair XMS2 DDR2 PC2-6400 2X2GB
VGA:Gigabyte GTS250 1GB
HDDs:3 x Western Digital - Raptor 74GB, AAKS 320GB & YS 250GB
PSU:Enermax Infiniti 720W
DVD-RWs:2 x Sony NEC - AD-7173S & 7170S
Case:Thermaltake Kandalf VA9000BWS
Monitor:LG M227WDP
Speakers:Logitech Z-2300
Keyboard & Mouse:Logitech Cordless Desktop Wave
Gamepad:Logitech Cordless Rumblepad 2
Router:ZTE ZXDSL 931VII
spdrosin is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2013, 06:46 PM   #14
S2stony
S2 Junior Staff Member

S2stony's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Newerth Valley
Posts: 6,940
Thanks: 61
Thanked 298 Times in 142 Posts
Default

The masterserver or the login server is down. The machines are responding but I am not able to login at the moment.

I will keep you updated when there are changes or new information.
__________________

Donations are still welcome - please go to www.PlaySavage2.com and click on the "Donate" button. TY

S2stony is offline   Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to S2stony For This Useful Post:
gogeto (05-12-2013), spdrosin (05-12-2013)
Old 05-11-2013, 06:47 PM   #15
Bird

Bird's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 50
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Good Stony is on it
__________________
xxxxxxx -=======-._จจจจจจ_.-========-
xxxxxxxx '-=====•:•:\จจ__จจ/:•:•=====-'
xxxxxxxxxxx '-====•:•:\(\ /)/:•:•====-'
xxxxxxxxxxxxxx'-===•:•':\/:'•:•===-'
xxxxxxxxxxxxxxxx '-==:•:••:•:==-'
xxxxxxxxxxxxxxxxx '-=`::::ด=-'
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx //_*_\\
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx vV||Vv

Last edited by Bird; 05-11-2013 at 06:49 PM.
Bird is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2013, 07:08 PM   #16
dastuwie

 
Join Date: Oct 2010
Posts: 10
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

good it issnt just me then. have to find something else to keep me busy then
dastuwie is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2013, 07:10 PM   #17
S2stony
S2 Junior Staff Member

S2stony's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Newerth Valley
Posts: 6,940
Thanks: 61
Thanked 298 Times in 142 Posts
Default

It is not me that is on it - because I dont have the knowledge to do so.

But i wanna remind you that the day will come when something goes down for good and we wont be able to recover. Lets just hope that its not today.
__________________

Donations are still welcome - please go to www.PlaySavage2.com and click on the "Donate" button. TY

S2stony is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2013, 10:18 PM   #18
mxcode

 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I saw on http://www.playsavage2.com/ a small comment about setting up your own server. I was wondering is that maybe an alternative we could try in case the mainserver doesn't come back for a while? If so, could we have a thread or something where users that can act as hosts can put their IP's there for everyone else to connect to? I don't know just a thought...
mxcode is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2013, 01:39 PM   #19
dastuwie

 
Join Date: Oct 2010
Posts: 10
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It seems I am not having the update error anymore. so thats one less problem. The "blank Response error" still comes up
dastuwie is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2013, 10:03 PM   #20
spdrosin

spdrosin's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Greece
Posts: 52
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by dastuwie View Post
It seems I am not having the update error anymore. so thats one less problem. The "blank Response error" still comes up
Yeap. Same here.

Update: we are in guys. ;-)
__________________
CPU:Intel Core2Duo E6700 > Cooler:Thermaltake Mini Typhoon Value Pack
Mobo:Asus Commando
RAM:Corsair XMS2 DDR2 PC2-6400 2X2GB
VGA:Gigabyte GTS250 1GB
HDDs:3 x Western Digital - Raptor 74GB, AAKS 320GB & YS 250GB
PSU:Enermax Infiniti 720W
DVD-RWs:2 x Sony NEC - AD-7173S & 7170S
Case:Thermaltake Kandalf VA9000BWS
Monitor:LG M227WDP
Speakers:Logitech Z-2300
Keyboard & Mouse:Logitech Cordless Desktop Wave
Gamepad:Logitech Cordless Rumblepad 2
Router:ZTE ZXDSL 931VII

Last edited by spdrosin; 05-13-2013 at 04:35 AM.
spdrosin is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 08:47 PM.