Go Back   Savage 2: A Tortured Soul Forum > General Savage 2 Discussion

Notices

General Savage 2 Discussion Talk about all things Savage 2: A Tortured Soul.

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-13-2011, 03:07 PM   #1
Bird

Bird's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 50
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default New Graphic Card

I'm not sure if anyone have noticed, but I haven't been playing savage for quite a while now. My graphic card broke like 3 month ago and I've been to lazy to get a new one, lol.
Anywyas, I'm going to buy a new one soon, and i was wandering how good should my graphic card be?
I don't remember which graphic card I had so I can't really remember whch graphic card I had 0.o
__________________
xxxxxxx -=======-._จจจจจจ_.-========-
xxxxxxxx '-=====•:•:\จจ__จจ/:•:•=====-'
xxxxxxxxxxx '-====•:•:\(\ /)/:•:•====-'
xxxxxxxxxxxxxx'-===•:•':\/:'•:•===-'
xxxxxxxxxxxxxxxx '-==:•:••:•:==-'
xxxxxxxxxxxxxxxxx '-=`::::ด=-'
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx //_*_\\
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx vV||Vv
Bird is offline  
Old 02-13-2011, 03:16 PM   #2
communty

communty's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: France
Posts: 1,004
Thanks: 29
Thanked 26 Times in 24 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Bird View Post
I'm not sure if anyone have noticed, but I haven't been playing savage for quite a while now. My graphic card broke like 3 month ago and I've been to lazy to get a new one, lol.
Anywyas, I'm going to buy a new one soon, and i was wandering how good should my graphic card be?
Every recent graphic card should be enough to experiment S2 beta game.

Quote:
Originally Posted by Bird View Post
I don't remember which graphic card I had so I can't really remember whch graphic card I had 0.o
What ? oO
__________________
Forum Games
communty is offline  
Old 02-13-2011, 04:27 PM   #3
coolnesss
Area Moderator

coolnesss's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 2,727
Thanks: 193
Thanked 364 Times in 290 Posts
Default

Get the nVidia GTX460, it's good price with the 1gb model being about 180 euros here in Finland, and it performs really well.

If you aren't on a budget though, ATI Radeon 6980 is attractive

Or if 180e is too much, you can get a ATI Radeon 5770 for about 120e.

cheaper cards than that are crap.

EDIT: I lol'd at the last sentance
__________________
<RedOmen> s2 is prolly just making a minecraft clone mmo :P
coolnesss is offline  
Old 02-13-2011, 06:20 PM   #4
MBomber
Community Moderator

MBomber's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Southern Cali
Posts: 6,887
Thanks: 1
Thanked 14 Times in 8 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Bird View Post
I don't remember which graphic card I had so I can't really remember whch graphic card I had 0.o
Quote:
Originally Posted by coolnesss View Post
EDIT: I lol'd at the last sentance
The Department of Tautology has brought you this message, which has been brought to you by the Department of Tautology (a division of the Department of Redundancy Department).
__________________
Forum Moderator. Please message me if you have any problems or questions.

Does smoke in this game lag out your computer? Then STOP SMOKING!


MBomber is offline  
Old 02-13-2011, 08:05 PM   #5
Bird

Bird's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 50
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

lolzz, well I would like to have at least a graphic card thats as good or better as my last time but I've lost it somewhere
__________________
xxxxxxx -=======-._จจจจจจ_.-========-
xxxxxxxx '-=====•:•:\จจ__จจ/:•:•=====-'
xxxxxxxxxxx '-====•:•:\(\ /)/:•:•====-'
xxxxxxxxxxxxxx'-===•:•':\/:'•:•===-'
xxxxxxxxxxxxxxxx '-==:•:••:•:==-'
xxxxxxxxxxxxxxxxx '-=`::::ด=-'
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx //_*_\\
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx vV||Vv
Bird is offline  
Old 02-14-2011, 07:37 AM   #6
irk

irk's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Planet LV-426
Posts: 2,560
Thanks: 43
Thanked 151 Times in 131 Posts
Default

I recommend checking the benchmarks
http://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html
__________________
"if no one's getting mad, are you really being bad?" - Nelson Muntz
irk is offline  
Old 02-14-2011, 12:11 PM   #7
coolnesss
Area Moderator

coolnesss's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 2,727
Thanks: 193
Thanked 364 Times in 290 Posts
Default

Bird, as i said, state your budget please?

Also, which PSU and which motherboard you have may help.
__________________
<RedOmen> s2 is prolly just making a minecraft clone mmo :P
coolnesss is offline  
Old 03-17-2011, 06:40 PM   #8
infested999

 
Join Date: Sep 2010
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Even Intel integrated graphics can run Savage 2 a min settings!

I have a Nvidia 9800GT for $100 and it plays at medium settings 200 FPS! Anything over $40 will be good.

A while ago BFG was selling a nice 6600 which was cheap and could play at fairly well ,then they went out of business.
infested999 is offline  
Old 03-17-2011, 06:48 PM   #9
Taawus
Area Moderator

Taawus's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Above the behind you jokes.
Posts: 11,499
Thanks: 2
Thanked 714 Times in 572 Posts
Default

Epic necro.
__________________



FORUM GAMES
Taawus is offline  
Old 03-17-2011, 06:56 PM   #10
iAm

iAm's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: In the sky with diamonds.
Posts: 976
Thanks: 2
Thanked 28 Times in 25 Posts
Default

inb4nerco
__________________
Quote:
Originally Posted by Dewey View Post
You were dropped as a baby
iAm is offline  
Closed Thread


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 02:26 AM.